Om oss

Nordic Auto Supply AB bildades 2007 och distribuerar Valvoline- och Tectyl-produkter på den svenska marknaden. Företaget har sitt lager för den svenska marknaden i Jönköping.

Nordic Auto Supply har en har en bred distribution av Valvoline oljor samt Tectyl inom bilindustrin och levererar produkter för personbilar, tyngre fordon, bussar, motorcyklar, snöskotrar samt marina produkter både för utombordare och inombordsmotorer. Företaget levererar även alla typer av smörjmedel, kylmedel, bilkem, rengörings- och avfettningsprodukter.

Leveranssäkerhet är viktig för oss, och vi har ett lager som är både brett och djupt.

 

Kvalitetsprodukter i 150 år

Valvolines grundare, Dr. John Ellis var bland de allra första på banan med smörjmedel för industrin år 1866. Produkterna blev ett måste för bilindustrin. Varumärket Valvoline ägs i dag av det amerikanska företaget Ashland Inc. och är ett starkt varumärke inom fordonsindustrin med distribution över hela världen. Läs mer här.

Valvoline är en ledande tillverkare och marknadsförare av smörjmedel av hög kvalitet för personbilar och tyngre fordon. Valvolines kvalitet och renommé har varit kända sedan 1866. I dag är Valvoline ett världsomspännande företag representerat i fler än 160 länder världen runt. Valvolines huvudkontor finns i Lexington, Kentucky, USA. Förutom smörjmedel tillverkar och marknadsför Valvoline en lång rad bilkemikalier och bilvårdsprodukter för fordonsbranschhen, samt ett komplett sortiment av Tectyl antirostmedel för fordons-, industri- och shipping/off-shore-marknaderna.

Det europeiska huvudkontoret finns i Barendrecht, Nederländerna, med egna distributörer i de flesta europeiska länderna. Moderna fabriksanläggningar med kvalitetskontroll och forskningslaboratorier borgar för högkvalitativa produkter. Valvoline-produkterna ligger i framkant när det gäller att uppfylla våra kunders ändrade krav och önskemål. Läs mer här.

 

Våra varumärken:


Smörjmedel och kemikalier för bil-,
MC och båtbranschen.
Och dessutom för industri-,
anläggnings- och bruksfordon.


Avfettning och rengöring för fordons-
och industribranscherna.

 

 

Rostförbyggande produkter för fordons-
och industribranscherna.
Pådrivande inom Fackkedjan Tectyl.