Industri

Tectyl säljer en mängd produkter för industrin

Tectyls produkter ger fordonet längre livslängd och ett högre bruksbilsvärde. I Tectyls produktlinje finns en mängd olika medel och lösningar som är avsedda för att både rengöra fordonet samt skydda det från rostskador.

  • - Tectyl - en mängd produkter som är avsedda för att skydda fordon mot rost. Olika produkter för olika delar av bilen samt för olika bilmodeller.
  • - Tectyls småförpackningar är små sprayflaskor som är avsedda för konservering och skydd av hålrum och ram på fordonet. Kommer både som vattenbaserade och vaxbaserade produkter.
  • - Careq:s rengöring och avfattningsprodukter är en komplett serie som är anpassad för allt som drivs med motor, alltså även maskiner och inte bara fordon.

Tectyls produkter för industrin kommer både i de klassiska och kvalitativa produkterna som gjort Tectyl så känt, men även i nya innovativa lösningar som är utvecklade för att vara miljövänliga och hållbara!

Tectyl

Tectyl ger bilarna längre livslängd och en högre bruktbilverdi.

Tectyl små förpackningar

Här hittar du alla produkter från Tectyl i små förpackningar. Sprayprodukter för konservering och skydd av hålrum och ram på din bil.

Rengöring, avfettning

Careq® en komplett serie rengöringsprodukter för allt som drivs med motor.