Personbil

Motorolja personbil
Valvolines sortiment av motoroljor omfattar inte bara produkter som överträffar de senaste specifikationerna från branschen och biltillverkarna, utan även produkter med extra fördelar som ökar prestanda, förlänger livslängden och ger bättre skydd åt din bil.
Transmissionsoljor
Dagens växellådor och transmissioner är konstruerade för att ge högre prestanda än föregående. Detta kräver i sin tur att man använder smörjmedel av hög kvalitet som blir mer och mer avancerade. Valvoline har ett brett sortiment av högkvalitetsoljor som är resultatet av många års forskning och produktutveckling.
Smörjfett
Valvoline levererar en komplett serie smörjfett som utvecklats för användning i personbilar, lastbilar, traktorer, anläggnings- och industrimaskiner.
Bromsvätska
Säkerheten främst med vätskor av hög kvalitet.
Tectyl i små emballage
Förkämpen inom antirostskydd. För att kunna göra detta effektivt behöver du rätt produkt till din hjälp. Produkten hittar du i vårt Tectyl-sortiment.
Car Care
Andra produkter
Engine Care
Enkla och effektiva lösningar för vård av bensin- och dieselmotorer, samt produkter som rengör och bidrar till att förbättra effektiviteten i bilens olje- och kylsystem.
Careq Kemi
Careq kemisktekniska produkter.
Workshop Aerosols
Valvoline erbjuder ett stort utbud av högkvalitativa tekniska sprayer som fungerar som problemlösare. Från underhållsprodukter, rengörande, hjälpmedel för demontering och montering. Dessa är väsentliga produkter som var verkstad bör ha.
Rengöring, avfettning
Careq®, en komplett serie rengöringsprodukter för allt som drivs med motor.
Spolarvätska
Spolarvätska som ger ren, klar framruta. Tar bort smuts och trafikdamm.
Glykol
Fel i kylsystemet är en av de viktigaste orsakerna till driftproblem i fordon. Något som visar att underhåll av kylsystemet inte kan negligeras. Valvolines kylvätskor är baserade på modern teknik och unik inblandning av tillsatserna. Det bidrar till att förhindra driftfel på fordonet.